ДПМНЕ-ВСКА КОНЗЕРВАТИВНОСТ : Ќерката на претседателот на собрание гола на интернет, синот наркоман со КОКАИН преминува граница и прави регионален политички државен инцидент- ЛУДИЛО БЕЗ ГРАНИЦИ!

0
2020

trajkodeca

 

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=OGbCh8d2z6g[/youtube]