ДО КОГА КАНАЛ 5 ЌЕ ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА И ЌЕ НИ ГО ПРЕСТАВУВА КУРТОН АНКЕТАРОТ ВЛАЈКО КАКО НЕЗАВИСЕН ЕКСПЕРТ А НЕ КАКО ОНА ШТО ТОЈ Е, ВМРОВСКО КУРТОНЧЕ АНКЕТАРЧЕ?!?!

0
1058

Канал 5 упорно и употно ни го преставува куртон анкетарот Влајко како независен експерт и тој со часови ни ја продава вмровската виртуелна реалност?!?!

Па и вечерва по дуелот на лидерите на ВМРО и СДСМ, Влајко како независен мелеше и плукаше по СЈО, плачеше по осудените за 27-ми арпил, плукаше по Кацарска, ги бранеше позициите на ВМРО ДПМНЕ и редовно повторуваше дека тоа го прави како независен експерт?!?!?

Сите знаат дека тој е ВМРО-вскиот верен анкетар и советник па дури и го имаше во бомбите како му советува на Миле Јанакиевски да улетал во пазарите за зелка во Радовиш и Струмица?!?!