ДОЈДЕ ДЕНОТ ОЛИВЕРА ДА ГО СПАСУВА КАМЧЕВ: СО ТАЗЕ ПРЕШАЛТАНИОТ КАЛАЈЏИЕВ И НАМЕСТИЈА ЗАСЕДА НА ТЕЛМА НА ПРАТЕНИЧКАТА НА СДСМ КАЛЕСКА ВАНЧЕВА!!!

0
1158

И малите деца знаат а не пак една искусна лисица Трајковска дека професорот Калајџиев во последно време се однесува како адвокат на Камчев а не како универзитетски професор.

Но и покрај тоа, таа и намести заседа на пратеничката Калеска на Телма па го викна Калајџиев и советникот на Мицковски па распалија жестоко по СДСМ за законот за ЈО со кој се одредува судбината на другарчето на Оливера, Камчев.

Линк до видеото на кое Калајџиев урла по Калеска како да е политички полтрон на ВМРО ДПМНЕ а не професор на УКИМ, ОВДЕ.