ДОЈАВА ЗА БОМБА ВО ПРИЛЕП ВО ОУ ,,БЛАЖЕ КОНЕСКИ “

0
476

Денес околу 14:00 во основното училиште во населбата Точила во Прилеп, ,,Блаже Конески ” пристигна дојава за бомба. Истрагата е во тек каде се наоѓа екипа на МВР во самото училиште, за повеќе информации во текот на денот.