Доналд Трамп: Време е да ги закопаме секирите, време е да се обединиме, ќе им служам на сите, без разлика дали гласале за мене или не!

0
1968

– Време е да ги закопаме секирите и да се обединиме. Ќе им служам на сите, без разлика дали гласале за мене. И благодарам на Хилари Клинтон која ми честиташе, треба да сме и благодарни за се што има направено за оваа земја. На светот му порачувам дека кон сите ќе се однесуваме фер со почит и респект, конфликтите ќе ги решаваме со дипломатија и компромис. Време е Америка да биде повторно најдобра земја на светот! Ви благодарам на сите!