ДОКТОР СИ Е ДОКТОР ПА МОРА ДА ИЗВРШИ СЕКАДЕ УВИД КАКО ШТО ВРШИ НА ПАЦИЕНТИ ТАКА И НА ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ, ВЛАКНО НЕ СМЕЕ ДА ФАЛИ – КАЈ ПРИЛЕПСКО ЕЗЕРО ЌЕ СЕ ПРАВИ МНОГУ УБАВО ЗЕЛЕНИЛО, СО КЛУПИ, СО ПАТЕКИ СО СЕ!

0
548

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски врши увид на градежни активности кај прилепското езеро каде се гради убаво зеленило за прилепчани, со зеленила, со патеки, со клупи со се.