ДОКТОР САШКО НИКОЛОВ: ВО МОМЕНТОВ ГИ ПРАВАМ САМО ОНИЕ ОПЕРАЦИИ КОИ СЕ КОМПЛИЦИРАНИ И МОИТЕ КОЛЕГИ СЕ ПЛАШАТ ДА ГИ ОПЕРИРААТ

0
417

– Штипјани не изгубија на медицинско поле од мојата политичка кариера, јас створив солиден тим од 8 кардиолози во болницата во Штип и они одлично си ја работат работата без мене, јас им помагам само со оние најкомплицирани случаи кои они се плашат да ги оперираат но и со тек на време и тоа ќе се реши како билдаат искуство моите колеги…

Доктор Сашко Николов во Канал 77.