ДОКТОР ЛАКИ СЕ ЗАКАНУВАЛ НА ПОЛИЦАЈЦИ КОИ ГО КАЗНИЛЕ: КОГА ЌЕ СЕ ВРАТИМЕ НА ВЛАСТ ЌЕ ВЕ НЕМА!

0
1107

Според сведоци на настанот, екс уредникот на Сител вчера бил казнет од полицајци поради брзо возење при шт му била одземена возачката дозвола на три месеци поради пребрзо возење на место каде било дозволено 70 тој возел 120!

При казнувањето Латас упатил закани кон полицајците со зборовите – КОГА ЌЕ СЕ ВРАТИМЕ НА ВЛАСТ ЌЕ ВЕ НЕМА СИТЕ!

Се обидуваме да добиеме изјава од Латас но на порталот кој го уредува, Вечер.мк нема оставено телефони за контакт, им пративме мејл со барање за изјава и штом одговорат ќе го додадеме одговорот на сторијата како додаток.