ДОКТОР ЛАКИ ПОБАРА АМНЕСТИЈА И ПАРИ ЗА ДА ЈА ПОДРЖЕЛ ВЛАДАТА

0
501
  • Не може ние да сме на суд а парите да се кај нив и ние да се смириме со власта и да подржиме ЕУ, не може така, не ја бива таа работа!

Латас на ТВ Алфа индиректно побара аместија и пари за да ја подржел владата, вака ништо од бизнисот!