ДОКТОРОТ СИ РАБОТИ : ОПШТИНА ПРИЛЕП ПРИВРШУВА СО АСФАЛТИРАЊЕ НА 1.200 МЕТРИ УЛИЦА ВО ПРИЛЕПСКО ГОЛЕМО КОЊАРИ

0
878

 Денеска привршуваат градежните работи околу асфалтирањето на улиците во населеното место Големо Коњари.

 Асфалтирани се приоритетните три улици, во вкупна должина од околу 1.200 метри.

 Во идниот период, следува асфалтирање на уште 1.800 метри од патната инфраструктура во Големо Коњари, каде претходно ќе биде изградена нова фекална канализација.

👉 Го решаваме деценискиот проблем на жителите од Големо Коњари со пристап до канализациона мрежа и реконструкција на улиците, кои никогаш претходно не биле асфалтирани.

#ОпштинаЗаСите

Фејсбук статус на градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски.