(ВИДЕО) Докторот денес во Канатларци ги подели првите картички за „Зелена нафта“ за прилепските земјоделци

0
296

Градоначалникот Илија Јованоски заедно со претседателот на Советот на Општина Прилеп, Миле Талески и претставници од подрачното одделение на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска во населеното место Канатларци ги поделија првите картички за „Зелена нафта“.