ДОКТОРОТ ГИ ИЗРАДУВА ПРИЛЕПЧАНИ : ВО СОРАБОТКА НА ФФМ И ОПШТИНАТА, ПРИЛЕП ДОБИ СТАДИОН СО ТРЕВА КАКО НА ВЕМБЛИ!

0
271

Со договор склучен помеѓу Општина Прилеп и ФФМ за примопредавање на фудбалскиот стадион во Прилеп ,,Гоце Делчев” општината набави тревник како на лондонскиот стадион на Вембли.