ДОКОЛКУ ПРОДОЛЖАТ ВМРОВЦИ ДА ПРОТЕСТИРААТ ВАКА СО СКАПИ КОЛИ НИ ГОСПОД НЕМА ДА ИМ ПОМОГНЕ ДА СЕ ВРАТАТ НА ВЛАСТ

0
1089

Да протестираш со скапи лимузини или треба да неверојатно смотан или пак не сакаш да се вратиш на власт, нема друго!

Се повеќе се сомневаме дека во ВМРО-ДПМНЕ како да не сакаат да се вратат на власт, такви глупости прават такви будалаштини од што сите се збунети…