ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАРОДНИТЕ И ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ КУЈНИ ВО ЗЕМЈАТА НИЗ ВЕЗИЛКА НА АДРИЈАНА АЛАЧКИ СО ПОЧЕТОК ВО 12 ЧАСОТ НА ТВ АЛФА

0
1403

Златно буре-Кучково, мелем за очи и душа, а неодоливо за сладовкусци …во недела во ВЕЗИЛКА во 12 ч на Алфа Тв.

Фејсбук статус на Адријана Алачки.