ДОДЕКА ТАТО МИЛЕНКО СЕ БОРИ ПРОТИВ ТОА МАКЕДОНИЈА ДА ВЛЕЗЕ ВО ЕУ И НАТО, ЌЕРКАТА СИ КУПИ КУЌА ВО ФЛОРИДА, САД!

0
1403

Додека Миленко блуе оган против СДСМ и Заев и против влезот на Македонија во ЕУ и НАТО и додека шпарта по Русија со пари на Путин организирајќи тури за светското првенство во фудбал ќерката на Миленко во САД си купува куќа во Флорида.