Додека рокаат бомбите и земјата е пред граѓанска војна, еве што прави Васко Ефтов

0
482

vaskoeftovarkan

Дознаваме дека следна локација од која ќе се јави Васе е една грмушка на еден рид на Пожаревац каде Цеца изгубила невиност пред 30 години…