ДОДЕКА ПАЛЧО ВОДЕШЕ ЕМИСИЈА ВО ЖИВО, МУ ЈАВИЈА ДЕКА ДОМА МУ ДОШЛА ПОЛИЦИЈА ДА ГО АПСИ?!

0
2735

Додека Љупчо Палевски водеше емисија на својот Фејсбук профил, му јавија дека му дошла полиција да го апси?!