Додека Мендух Тачи не смее да му гукне на Мијалков, Движењето за реформи во ДПА денеска ќе дискутира за „Сопот“

0
610

Sela31-540x360

Движењето за реформи во ДПА денеска во 18 часот ќе одржи вонредна седница на Централното претседателство и Советот за политичка стратегија во седиштето на Движењето за реформи во Тетово.

На дневен ред ќе бидат актуелната политичка состојба, настаните во Гошинце, Кумановско, меѓуетничките односи, случајот „Сопот“ и друго.