ДОБРО, КОЛКУ Е МРДНАТ ОВОЈ ЧОВЕК: Миленко тврди дека Макрон ја запалил катедралата во Париз за да ги прекине протестите на жолтите елеци?!?!

0
1472

Истата режија.
За да се сврти вниманието од протестите на “жолтите елеци” што се на чекор до рушење на Бабојебот, се приредува шок за населението.
Исто Кулите близначки, исто Чарли Ебдо, исто автобусот и метрото во Лондон, исто Брисел…

Фејсбук статус на козарот Миленко