ДОБРО ИМА ЛИ ЕДЕН ШТО НЕ Е ОСУДУВАН ЗА КРИМИНАЛ: И кандидатот за градоначалник на Ранковце осудуван на казна затвор за физичко насилство!!!

0
1453

Погледнете какви кандидати нуди за нова ера ВМРО ДПМНЕ, се бараба до бараба, насилник до насилник, се криминалци тешки уличари!!!

Како загрижен жител на Ранковце и прв комсија на Роберт морам да изнесам дел од богатото насилничко минато бидејки бев жртва на истиот.

Роберт Симоновски неможеше да заврши 6то одделение но денес има диплома за високо образование,  нормално купена бидејки 11години владејат и си се вработи во Царинска Управа. Ке напишам само дел од богатото минато на Роберт викан Гуњар бидејки Ранковце треба да знае.

Гуњар без никаква причина со полициски службеник пред неполна година нападна директор на ЈКП бидејки бил политички непожелен и за истото го осудија за кривично дело насилие.

Целиот текст може да го прочитате ОВДЕ