ДОБРО Е, РЕЖИМСКИТЕ МЕДИУМСКИ ТРУБИ СЕ РАЗБУДИЈА ОД ЗИМСКИ СОН : Крамарска распали во Утрински Весник – СЕДУМТЕ ФАТАЛНИ ГРЕШКИ НА ГРУЕВСКИ!

0
619

Крамарска жестоко распали по Груевски во колумна во Утрински Весник. Таа наведува седум фатални грешки на Груевски кои го доведоа до ова фијаско кое му се случува деновиве. Секако прашањето е што правеше Крамарска додека Грујо ги правеше овие фатални грешки? Си седеше во удобната фотеља на уредник на Утрински Весник и се правеше мутава особено во нејзиното срамно интервју со Гордана Јанкуловска по аферите Космос, Нешковски, 24-ти декември и затворањето на А1 и апсењето на Љубе.