ДОБРО БЕ КАЈ ЛИ ГИ НАОЃААТ ВАКВИ, ВО КРЕМЉ?! АМАР МЕЦИНОВИЌ НА КОНГРЕСОТ ОД ЛЕВИЦА СЕ ДЕРЕ ЛИ СЕ ДЕРЕ ОД ТОА ПУЛТОТ, ПОЛНА УСТА СО ПЕЊА ПРОТИВ ЕУ И НАТО КАКО ШТО ПОРАНО НЕОНАЦИСТИТЕ УРЛАЛЕ НА ГОВОРНИЦИ

0
500

Амар Мециновиќ во говорот на конгресот на Левица се дере ли се дере, се отепа човекот од фрлање со дрва и камења против ЕУ и НАТО убедувајќи дека не треба да се влезе во тие сојузи а притоа не дава јасна алтернатива каде треба земјата да се движи или кој сојуз да го фати во светскиот поредок.

Сигурно алтернативата ја гледа во Кремљ или во Камчатка …