ДОБРИ ВЕСТИ И ОД ДЕЛЧЕВО: ПОЖАРОТ Е ОПКОЛЕН СО ОРАНИЦИ ОД ГОЛЕМИ БАГЕРИ, СО ШТО ПОЖАРОТ НЕМА ДА СТИГНЕ ДО СЕЛАТА

0
500

– Пожарот околу Делчево не е изгаснат но е опколен со ораници од големи багери и не може да стигне до селата, па така утре со хеликоптери и дополнителна сила пожарот ќе биде изгаснат.

Градоначалникот на Делчево, Трајковски во вестите на Телма.