ДОБРА Е ДРОГАТА ВО ЗЕМЈАВА, БЛЕСАВА ТЕОРИЈА НА КАМИЛОВСКИ : СРБИТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ, АМА ВУК КАРАЏИЌ ГИ ОДРОДИЛ ОД НАС ЗА ДА НИ НАШТЕТИ!

0
781

Марјан Камилоски во разговор за ,,Родина” изјави многу блесава теза поврзана со србите. Камиловски изјави дека србите всушност не биле срби туку чисти македонци, кои на времето Вук Караџиќ ги одродил и ги направил срби се со цел да ни наштети на нас македонците.

Очигледно е одлична дрогата што ја дуваат во земјава.