ДНООООООООО И МЕГА СКАНДАЛ НА 24 ВЕСТИ : Режимската пицајзла Александар Пандов му се закани на Гелевски со ќотек во сред емисија а на Зоран Заев со затвор а водителот дозволи тој да се заканува во живо на ТВ?!?!

0
2013

skandal24

НЕВЕРОЈАТНО! Пандов прво го наклевети Гелевски дека зема пари од СОРОС па кога овој му врати дека лаже и дека е мафијаш и бараба овој му се закани дека бил појак од него физички и дека ќе го тепа?!?! Потоа се закани со затвор на лидерот на СДСМ Зоран Заев како и што вообичаено се заканува по трибините каде оваа пицајзла режимска се заканува?!!?! А водителот Мишко зјапаше како теле во шарена врата и сето тоа на Пандов му го дозволи?!?!?!?!?!!? Ова се случи на 14-та минута од видеото!

А кога Гелевски го цитираше Мијалков од аудио снимките Мишко Иванов го прекина и го замоли да не го прави тоа јавно во студиото на 24 Вести?!?! ДНОООООООООООООООООООООО!!!!! Ало Мишко?!!? Кај тоа ти живееш бе чоек?!