(ФОТО) ДНООООООО,ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА ПРОМАШЕНА ИНВЕСТИЦИЈА : ПАЛМИТЕ НА ПРИЛЕПСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРЈАН РИСТЕСКИ ПОЧНАА ДА СЕ СУШАТ И ЗАВРШУВААТ ВО ЕНДЕК!

0
778

11012168_10153448217396579_6711016774725256956_n