ДНЕВЕН ПРОВОКАТОР

0
691

Новинарите од МПМ групацијата на Орце Камчев да ти биле вистински безрбетници , имбецили и неспособни амеби, им кратат 30 % од платата и повторно се мирни во сопствените мизерни столчиња на работните позиции и не дигаат галама против Камчев. А искрено ги жалам оние кои се солидализираат со нивната “мака”.

Ги гледам низ призмата на една група садомазохисти кој следниот чекор на власта е убедување со адвокат како во случајот со платите дека дрогата е одлична работа и дека е тоа за нивно здравје па да ги учи како да се маваат во вена со колку поголем шприц тоа подобро! По се изгледа како тргнала целата оваа папазјанија тоа ќе е следниот чекор, другото кое ми паѓа на памет би ми било срам да го напишам, а мислам знаете на кое, поврзано е со секс и туркање пантолони во некој ќош де!

Платите скубнати од страна на власта се дефинитивно за некој дебил да се гои со што повеќе и да го шири газот на фотелја, очигледно е малку од народот па нек си ебе матер ќе кратиме сега и од овие инфантилните кои не се бунтуваат за ништо кои и при секс и силување не би кажале дома. Проблем настанува кога во општеството никој не се бори за своите права, изгледа онаа парола во партизаните е залудно , народот во Македонија се претвори во садомазохист, и убаво им е бе, се дур трае сексот трае, потоа јбга, тко преживи причаче.

Авторот е познат во редакцијата на Народен Глас