ДИРЕКТОРОТ НА ЦУК, ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: ДЕНЕСКА СПАСИВМЕ ПЛАНИНАР СО СКРШЕНА НОГА!

0
289

‼️Денес (06.06) околу 18. часот, екипата на Спасителната служба Златоврв успешно интервенираше на патот кон Трескавец (поточно на местото Зеленик), каде едно лице планинарејќи несреќно се здобило со скршеница на ногата.
Лицето беше имобилизирано и успешно транспортирано до амбулантното возило.‼️
ФОРМИРАЊЕ НА ДРЖАВНА СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА, ПОВЕЌЕ ОД ПОТРЕБНО❗❗❗

Фејсбук статус на генерал Стојанче Ангелов.