ДИРЕКТОРОТ НА ТЕЛМА, АТАНАС КИРОВСКИ ИМ ЗАБРАНИ НА НОВИНАРИТЕ НА ТЕЛМА ДА КОМЕНТИРААТ НА ФЕЈСБУК! ПО СЕ ИЗГЛЕДА САКИ ОВА ГО НАУЧИЛ ОД ДРУЖБАТА СО КУРТОН ЛАКИ И ИВОНА!!!

0
1577

Ова е шокантно, по 11 години автократска диктатура сега дочекавме и директорот на Телма, Атанас Кировски да им забрани на вработените на ТВ Телма да коментираат на фејсбук постови без негова дозвола?! Ова ли го научи од дружбата со куртоните?!?!