ДИРЕКТОРОТ ЗА САНКЦИИ МАРЈАН СПАСОВСКИ : ВРШАМ КОНТРОЛА НА СИТЕ КАЗНЕНО ПОПРАВНИ УСТАНОВИ, ФИЗИЧКИ НЕ МОЖАМ СЕКАДЕ ДА СУМ ПРИСУТЕН, ГИ ЗНАМ ИНФОРМАЦИИТЕ СО КОИ РАСПОЛАГАМ, МИЈАЛКОВ Е НА ИЗДРЖУВАЊЕ ЗАТВОРСКА КАЗНА ОД ОТВОРЕН ТИП ВО СТРУГА

0
553
  • Јас вршам контрола и надзор на сите казнено поправни установи, физички не можам да бидам присутен во секој затвор, туку ги знам оние информации со кои располагам а тоа е дека лицето Сашо Мијалков е на издржување на затворска казна од отворен тип во Струга

Директорот за санкции, Марјан Спасовски за А1он.