ДИРЕКТОРИ ЦИЦААТ ГРУПНО: И директорот на Велешкиот театар, Љутков, фати да пуши и да цица, плата е во прашање!

0
596

Дознаваме дека Љутков едно време бил и дупли директор, т.е раководел во исто време со две институции:

index ljutkov dupli direktor