ДИМИТРОВ СО ИСКРЕНА ПОРАКА : Пред да станам министер имав 10 пати поголема плата во Холандија, но работам од љубов кон земјата

0
2338

– Пред да бидам министер заработував 10 пати повеќе, ова го работам за љубов кон државата и од што мислам дека можам да помогнам.

Никола Димитров на Канал 5 во емисијата Само Вистина.