ДИМИТРОВ ИМ ДРЖИ НА БУГАРИТЕ ПРЕДАВАЊА ЗА НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА И ДОБРОСОСЕДСТВО : ЈАС НЕМОЖЕ ДА ВИ БИДАМ ПРИЈАТЕЛ АКО ВИ СЕ ЗАКАНУВАМ!

0
1144

Македонскиот министер за надворешни работи, Никола Димитров, гостувајќи во емисија на бугарската bTV, им порача на бугарските политичари дека нема доверба меѓу народите, ако едниот постојано врши притисок и му се заканува на другиот.