ДИМИТРИЕСКА-КОЧОСКА ВО ВИН-ВИН : ОПШТИНИТЕ ШТО НЕМААТ ПРОЕКТИ НЕМА ДА ДОБИЈААТ ВЛАДИНИ ПАРИ, ЌЕ АПЛИЦИРААТ СЛЕДНАТА ГОДИНА

0
54
  • Претпоставувам дека кај поголемите општини се завршени работите и тие ќе можат побрзо да изреагираат и да имаат готови проекти. Која општина има готов проект и е прифатлив, ќе си ги добие средствата.

    Оние кои што немаат, нема за што да им ги дадеме средствата. Ако нема проект, ќе аплицира наредната година.

Министерката за финансии Гордана Димитриеска – Кочоска во ,,Вин-Вин”.