ДИМИТРИЕВСКИ : СО МИЦКОСКИ ОСТВАРИВМЕ ЕДНА СРЕДБА, СЕГА СМЕ НА ЧЕКОР ПРЕД ВЛЕЗ ВО ВЛАДА

0
133

„Тие ги отпочнаа преговорите. Јас и Мицкоски остваривме една средба. Во најголем дел го потврдиме тоа што тие претходно го усогласија. Имавме и политичка координација во партијата. И денеска сме тука каде што сме, чекор пред влез во влада“.

Претседателот на движењето ЗНАМ и актуелен градоначалник на Куманово во Канал 5 на ,,Само Интервју”.