Димитриевски : Полската амбасада донираше 600 пакети со прехранбени производи и средства за хигиена за социјално загрозените семејства

0
163

 Полската амбасада донираше 600 пакети со прехранбени производи и средства за хигиена за социјално загрозените семејства.

 Набавени се два нови камиони за собирање на смет за ЈП Чистота и Зеленило.

 50 социјално најзагрозени семејства од селата во Козјачкиот регион добија пакети со помош.

 Се асфалтира улицата Јоско Илиевски.