ДИМИТРИЕВСКИ : ОД ДОЛГ НАД 700 МИЛИОНИ ДЕНАРИ СЕГА СМЕ ВО ПЛУС ОД 540 МИЛИОНИ ДЕНАРИ, САМО КУМАНОВО

0
271
  • Најкапиталниот проект што Куманово ги закрпи дупките е што денес има 540 милиони денари на сметка а затече долг над 700 милиони денари.

    Не ветивме никому бесплатен автобуски превоз, Општина Куманово е единствена општина со бесплатен автобуски превоз.

Максим Димитриевски за Канал 77.