ДИМИТРИЕВСКИ: ИЗГРАДЕНА НОВА ДИСТРИБУТИВНА ГАСОВОДНА МРЕЖА ОД 350 МЕТРИ ДОЛЖИНА НА УЛИЦА ВАСКО КАРАНГЕЛЕСКИ ДО РАСКРСНИЦА ВИДОЕ СМИЛЕВСКИ – БАТО

0
444

Изградена е нова дистрибутивна гасоводна мрежа во должина од 350 метри на улица Васко Карангелевски до раскрсница со улица Видое Смилевски – Бато.

Продолжуваме со ширење на дистрибутивна гасоводна мрежа во Куманово за чиста и здрава животна средина.

#ЗборотЕЗбор #ЗаНашеКуманово

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.