Димитриевски : Груевски, кога тогаш ќе одговараш за Злосторствата врз Кумановци!

0
1154

Груевски не само што се изживува врз Кумановци и преку негови полтрони ја исклучува водата, тој сака да им ја УКРАДЕ водата и да ја даде на друга општина. За оваа злосторство против човештвото еден ден кога ќе направиме држава со ред ќе одговараат сите кои што се одговорни, му порача Максим Димитриевски Претседателот на Советот на Општина Куманово. Познавајќи го Максо, на Груевски и неговите кукли кои што се играат со судбината на Кумановци му се ближи крајот.