ДИМИТРИЕВСКИ ЗА СИТЕЛ : ЗНАМ НЕМА ДА КОАЛИЦИРА СО ДУИ ДОДЕКА НЕ СЕ РЕФОРМИРА И ДА РАСЧИСТИ СО ЛОШОТО МИНАТО ШТО И ГО НАПРАВИ НА ДРЖАВАТА

0
147
  • ЗНАМ нема да учествува во ниедна идна постизборна коалиција со сегашниот и поранешниот владин партнер ДУИ, затоа што сметаме дека таа политичка партија се изгради во континуитет на корупција и потребна е сериозна реформа во истата за да може да расчисти со лошото минато што и го направи на оваа држава.

Лидерот на Движњето ЗНАМ, Максим Димитриевски за Сител.