ДИЛЕТАНТОТ КОЈ РЕКЕТИРА СДСМОВСКИ КАФИЧИ СО ХИЛТА, МАРЈАН РИСТЕСКИ Е НОВИОТ КАНДИДАТ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ПРИЛЕП, СЕГА НА РЕД Е СДСМ ДА МУ ГО УЧУКА СО АДВОКАТОТ ЖАРКО СТЕВАНОСКИ

0
2610

Марјан Ристески е кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп. Марјан Ристески ќе ја бара по четврт пат довербата на прилепчани за татко на градот иако како градоначалник води рекорд по пријави од адвокатот Жарко Стеваноски.

Марјан Ристески е човекот кој направи најголема хаварија во Прилеп, човек кој води рекорд по направени социјални случаи каде главно се самохрани мајки кои преживуваат ден за ден и оној кој води рекорд по кривични пријави за злоупотреба на должност како градоначалник.

На овој токмак само адвокатот од Прилеп, Жарко Стеваноски му е мајката…да му расплачи мајче и нему и на тие лудаци околу него кои го исселија Прилеп и зацрнија многу прилепски фамилии до 7-мо колено.