ДЕЧКИ АЈДЕ ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ РАСШИРИ ОВОЈ АПЕЛ : ПОТРЕБНА Е ПОМОШ ДА СЕ ПРОНАЈДЕ 50 ГОДИШНАТА ВЕСНА НИКОЛОСКА ОД ПРИЛЕП НА КОЈА И Е ИЗГУБЕНА ТРАГАТА ОД СИНОЌА

0
1809

Изгубено е женско лице,на 50 годишна возраст (Весна Николоска, сопственик на слаткарницата Дизниленд Трејд-Прилеп). Жената го напуштила својот дом синоќа околу 23 часот, и оттогаш и се губи трагот. Носи светли долни тренерки и вентијага сива црна ило некоја темна боја !!!

Последно е видена, на патот кон Вештачкото езеро, во близина на Касарните. Контакт доколку некој ја види:

075480598, 076473193, 070565330

Во моментов се бараат доброволци за нејзина потрага, а вклучена и Спасителната служба „Златоврв“.

„Нашиот камп во моментов е кај новиот објект ккој го гради МВР кај касарните. Потребни се доброволци за потрага. Досега се пријавиија 40-тина лица кои веќе се на терен и го бараат исчезнатото лице. Доколку некој сака да се вклучи нека ме контрактира на телефонот 078-520-792“, вели Дарко Неданоски, раководител на Спасителна служба „Златоврв“

Фејсбук статус на Дарко Штаргоски.