ДЕЧКИ, АЈДЕ ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ И ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА МАЛИОТ ПРИЛЕПЧАНЕЦ ДЕЈАН НАЈДОСКИ НА КОГО ИТНО МУ ТРЕБААТ МАТИЧНИ КЛЕТКИ

0
576

На младиот Дејан Најдоски му се потребни 14.000 евра за уште два третмани со матични клетки во Турција па затоа е потребна повторна помош за негово лекување.

А1 143 489

Телеком 143 153