ДЕЧКИ АЈДЕ ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ И ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ВАСКО НАУМОСКИ И НА НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО ОД ПРИЛЕП ДА СЕ ИЗБОРИ ПРОТИВ ЧУМАТА НА 21-ВИ ВЕК КОВИД 19

0
1507

Да му помогнеме на Васко Наумоски и на неговата фамилија од Прилеп кој поради влошена состојба од Ковид 19 е префрлен на една од приватните болници за каде требаат поголеми финансиски средства.