ДЕЧКИ АЈДЕ ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ И ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА 15 ГОДИШНИОТ СИМОН ТОДОРОВ КОЈ БОЛЕДУВА ОД ТУМОР НА КРВНИТЕ САДОВИ

0
776

15 годишниот Симон Тодоров боледува од ретка болест на крвните садови или поточно DG : Tu cavum nasi lat sin (langio fibroma juventile) со што има потреба од итен хируршки зафат во Италија кој чини 47,500 евра.

Ајде да бидеме хумани и да му помогнеме на овој мал но голем човек да се избори за свое безгрижно детство и своја безгрижна иднина со што ќе му помогнеме финансиски преку следните сметки за уплата :

Шпаркасе банка : 250023000264721