ДЕЧКИ АЈДЕ ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА МЛАДИОТ НИКОЛА КОЛЕВ

0
2117

Никола Колев е млад битолчанец кој има само 21 година и кој боледува од карцином затоа што има меко и сврзно ткиво.

Никола има потреба од специјални прегледи и лечење во странство, па затоа ве замолуваме сите заедно да помогнеме на Никола кој живее заедно со својата самохрана мајка да се избори против оваа болест. За Никола Колев…

19047949_1571181789558869_930566876_n18952644_10210944667625112_5059207491789357961_n