ДЕЧКИТЕ ОД ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ ОД 2001/2002 ДЕЛАТ МАСОВНО МАСКИ ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД 19

0
205

Дечките од здружението на резервни воени обврзници и учесници во вооружените дејствија при одбрана на суверенитетот на РМ од 2001 / 2002 година од Прилеп едноставно покажаа општествена одговорност и грижа како за правата на бранителите така и за нивното здравје и здравјето на сите граѓани на СРМ.

Продолжете дечки! ✊💪