ДЕТЕВО КОЕ СЕ ДЕРЕШЕ КАКО ЛУДО ЗА ИМЕТО НА МИТИНГОТ ВО ОХРИД Е СТУДЕНТ ПО ГЕНЕТИКА КОЈ СО МЕСЕЦИ НА РУСКАТА АКАДЕМИЈА ИСТРАЖУВАШЕ ЗА АНТИЧКОТО ПОТЕКЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ!

0
2932

Детево кое се дереше како лудо на протестот во Охрид за името, со месеци собриаше примероци од ДНК во земјава и ги носеше на истражување во руската академија на науки и уметности за да утврди дека ние Македонците сме биле антички Македонци, наследници на Александар и Филип.

Проектот беше помогнат и од владата на ВМРО ДПМНЕ и од владата на Русија, тој лично се среќаваше со Груевски многу често, за што ја известуваше редакцијата на Мактел.

Инаку тој е стипендист на ЕУ?!?!

Едно време дури лобирал и за влез на земјава во НАТО?!?!

Како мислел он да влеземе во НАТО без да го решиме проблемот со Грците?!