ДЕСПОТОВСКИ : СИТЕ ДРУГИ КАНДИДАТИ СЕ ЗДРУЖЕНИ ПРОТИВ МЕНЕ

0
391
  • Ефтов : Кој би бил најнесреќен ако победите од овие играчи во трката за тронот на СДСМ?!
  • Деспотовски : Па сите за којшто зборувавме досега којшто сметам дека си ја злоупотребиле функцијата од највисоко ниво.
  • Ефтов : Можат ли да се здружат против вас?!
  • Деспотовски : Па веќе го прават тоа.

Јован Деспотовски во ,,Во центар”.