ДЕНОВИВЕ МИРКА КЛАСНАТА СЕ ПРЕТЕРАЛА СО ОТРОВНИТЕ ПЕЧУРКИ, А МОЖЕ И СМРЧАК ШМРКАЛА БИДЕЈЌИ СПОРЕД НАЈНОВАТА НЕЈЗИНА АНТИ АМЕРИЧКА ТЕОРИЈА РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ КАЈ НЕКОЈСИ АНТИЧКИ ЕБИВЕТЕР ИЗЈАВИ ДЕКА КОВИД 19 БИЛ УСТВАРИ ИЗМИСЛЕН ВО ЛАБОРАТОРИЈА ВО МЕРИЛЕНД ВО 1938-МА ГОДИНА ЗА ДА ПРОДАВААТ АМЕРИКАНЦИТЕ БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ

0
370

Во Форд Детрик, тука нелие во близина (Мирка објаснува небаре ја прашуваат каде се наоѓа Кала и каде и се становите и деловниот простор демек ене онде се зад аголот) тоа е Мериленд, без детали за причини зошто го прават тоа итно го затвориле центарот за контрола на заразни болести во една лабораторија, проект кој е почнат во 1938-ма година. – изјави Мирка Велиновска во емисијата на ,,Родински разговори” на некоја куртон онлајн телевизија со некој антички ебиветер.

Значи според овие забегани теории Мирка ја открива целата завера за Ковид 19 дека тоа не е масло на Кина и дека не е произлезено од лилјак туку дека американците ја измислиле за да прават пари и да продаваат биолошко оружје. Навистина по не се знае кој пат Мирка класната со анти САД тези се обидува да ја убеди јавноста дека токму таму е злото и дека само Русија и е мајката на земјава за спас.